Taka Sushi Esbjerg

Taka Sushi Esbjerg

Taka Sushi Esbjerg

Menu Taka Sushi DK

Hos Taka Sushi glæder vi os altid til at byde vores kunder velkommen til en velsmagende kulinarisk oplevelse når hverdagens mad er blevet lidt for kedelig. Vi har fyldt vores sushi menu med masser af varianter af den klassiske japanske nationalret. Du finder et væld af forskellige varianter af sushi med både laks, tun, avocado, krabbe, rejer og meget mere. Vi kan bl.a. anbefale vores velsmagende urimaki, vores saftige yakitori sticks eller vores sashimi. Der er rig mulighed for at skabe din egen smagsoplevelse, da vi også tilbyder en masse side orders og ekstra tilbehør. Vi har altså opbygget en stor sushi menu, hvor der er noget for enhver smag. Hvis du skal have mad til hele familien, eller hvis du får et større selskab på besøg, kan vi også anbefale vores menutilbud, hvor du får ekstra værdi for pengene. Vi er altid fleksible og lytter til vores kunders behov og ønsker. Klik på vores menu og bestil din mad online - så er vi klar med maden så hurtigt som muligt.

Om Taka Sushi DK

Taka Sushi er restauranten for dig, der vil forkæle dine smagsløg lidt ekstra. Vores køkken er altid fyldt med friske råvarer, så du altid får en lækker og velsmagende madoplevelse i vores restaurant. Vi elsker at have restauranten fyldt med glade gæster, men du kan selvfølgelig også hente maden og tage den med hjem, hvis du hellere vil hygge med familien hjemme i stuen.

 

Vi har nu også vores egen brugervenlige app, som gør det ekstra nemt at bestille mad hos os. Den giver dig mulighed for at se hele vores menu og oprette en bestilling lynhurtigt. Hent den i App Store eller Google Play.

Restaurant beliggenhed Taka Sushi DK

Vores restaurant kan findes på adressen Englandsgade 9, 6700 Esbjerg, tæt på Esbjerg station. Vi kan varmt anbefale at downloade vores app via App Store eller Google Play, da det er ekstra nemt og hurtigt at bestille mad via den. Det er selvfølgelig helt op til dig om du vil komme og spise i vores hyggelige restaurant, eller om du bare vil hente maden og tage den med hjem. Når du opretter en bestilling i vores system kan du selv vælge hvornår du vil afhente den, og så lover vi at have den klar. Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at se dig hos Taka Sushi!